Мой блог

Кава брейк

08.01.18 21:45

04-ff-coffee_120-ab

Кава це культовий напій. За популярністю кава може зрівнятися хіба що тільки з чаєм. За різними даними щодня на планеті випивається три з половиною мільярда чашок кави. Матеріалу про каву написано дуже багато. Розписані всі корисні властивості цього напою. Є роботи, що показують залежність між частотою прийому кави і поширеністю багатьох видів раку, в тому числі раку товстого кишечника, прямої кишки, раку матки і, що особливо важливо, раку печінки, зокрема, так званого печінково-клітинного або гепатоцелюлярного раку, який по поширеності, наприклад в Америці, нахабно виходить на друге місце. Каву ми п'ємо часто, навіть тоді, коли її пити і не треба. Ось про неї, про каву, можна і поговорити.

Відразу ж потрібно сказати, що ковбаса від ковбаси різниться. І тут потрібно відразу обмовитися, що якщо це кава звичайна, не органічна кава, то вона буде знижувати рН, що не дуже добре, і до того ж така кава може містити пестициди.

Хороша новина в тому, що є багато публікацій про суперкаву, яку можна рекомендувати всім без особливих обмежень (за винятком вагітних жінок і тим, у кого на каву стійка алергія). Більш того, цей напій не дає ніяких побічних ефектів звичайної кави і не тільки підсилює його згадані вище позитивні властивості, але і додає ще цілий асортимент нових, дуже корисних властивостей.

Я розумію, що багато хто не може віднести себе до великих цінителей і знавців цього напою, але думаю, буде цікавим дізнатися, що за чутками інтелектуальна еліта силіконової долини тільки його і п'є. У каві цій немає ні краплі молока, ні грама цукру. Деякі дослідники пишуть, що кава з молоком, вершками і цукром практично повністю позбавляється всіх його корисних якостей.

Отже, які дії перетворюють каву в абсолютно новий суперпродукт?

Така кава містить три основні компоненти. Основа, зрозуміло кави, два інших - MCT OIL і вершкове масло. Але тут головне - деталі. Перш за все - кава. Будь-яка кава не годиться. Потрібні органічні, не сильно прожарені боби. На цей рахунок є багато рекомендацій. Одна з кращих, не тільки на мій суб'єктивний погляд, але і, підтверджена багаторазовим тестуванням, є кава Premier Quality Coffee Beans From Costa Rica, а ось сайт, де її можна придбати. Я думаю є  і інші сайти.

https://www.amazon.com/Premier-Coffee-Organic-Gently-Roasted/dp/B01MS0FSD2/ref=sr_1_fkmr2_2_a_it?ie=UTF8&qid=1497386741&sr=8-2-fkmr2&keywords=Primer+research+lab+coffee

Чому так дорого, 29 доларів за пакет? На схилах гір Коста Ріки розташовані кавові плантації з незліченними кавовими кущами. Приголомшливо красиво. Але ось що цікаво. Кущі розташовуються стрункими рядами, віддаленими один від одного на два - три метри і при такій буйній рослинності між рядами кущів ніякої трави. Між кущами нічого не росте. Але на деяких ділянках трави повнісінько. Іноді трапляються дуже навіть зарослі травою ділянки.

Чому така різниця? Можна подумати, що траву прибирають, захищаючись від змій, яких там не злічити і всі ці тварюки одна отруйніша за іншу. І це також. Але головна причина - для спрощення процесу. Пестицидів не шкодують. Там же, де трава росте, пестициди не застосовуються.

Така безпестицидна технологія забирає набагато більше часу і сил, але і кава там інша навіть за смаком, не кажучи вже про те, що ця кава не знижує рН, містить помітно менше кофеїну і не забруднює Вас пестицидами, які, вже точно, ні для кого не подарунок.

Другий компонент суперкофе - MCT OIL. Це абсолютно чудовий продукт, який потрапляючи в організм, ніколи не переходить в жир, а прямо трансформується печінкою в енергетичні молекули - так звані кетонові тіла, альтернативне глюкозі джерело енергії, доступне тільки для здорових клітин. До того ж, у порівнянні з глюкозою його спалювання киснем в мітохондріях пов'язане з відчутно меншим виділенням «побічних продуктів» - вільних радикалів.

Останній інгредієнт цього кавового коктейлю, органічне, отримане від корови, що пасеться на вільних луках, вершкове масло. Здавалося б - навіщо?

Звісно є дуже ймовірним, що винахідники цього напою, перебираючи можливі варіанти компонентів, зупинилися на вершковому маслі в першу чергу виходячи зі смакових переваг. Дійсно, добавка масла надає напою абсолютно неповторний смак. Капучино, може й ні, але щось дуже симпатичне і несподіване. Чому саме масло. Часи, коли нам пропонували замість масла маргарин, пішли в минуле. Всі вже прекрасно інформовані про руйнівну для здоров'я дію гідрогенізованих жирів, які разом з трансжирами і цукром були основною причиною збільшення поширеності (починаючи з кінця сорокових років минулого століття) онкологічних та інших дегенеративних захворювань. У 2003 році в Данії офіційно заборонили зміст трансжирних кислот понад 2% від загальної кількості жиру в продукті.

Масло це корисний, якщо їм не зловживати, продукт. Крім насичених, абсолютно нам необхідних жирних кислот, які ніяк не можуть погіршити рівень холестерину, вершкове масло в досить помітних кількостях містить і ненасичені омега 3,6 кислоти, причому в ідеальному для нас співвідношенні 1/1. Особливо корисною є кислота, яку здавалося б усіма силами потрібно було б уникати, оскільки кислота CLA (conjugated linoleic acid) - сполучена лінолева кислота - і є "трансжиром".

Але, одна справа "трансжири", виробництво яких з таким успіхом освоїла харчова індустрія шляхом часткової гідрогенезаціі рослинних масел або ті трансжири, які утворюються коли ми, наприклад, смажимо м'ясо з жиром, а зовсім інше, коли цей процес відбувається в результаті ферментації, як у випадку з вершковим маслом, і, коли утворюються комплексні молекули.

Сполучена лінолева кислота не тільки блокує розвиток ракового процесу на всіх його стадіях (ініціація, стимулювання і метастазування), але і ефективно знижує "поганий" холестерин, запобігає втраті кісткової маси, розвитку атеросклерозу і багато іншого.

Ось і підійшли до «чарівного рецепту». Нічого складного. Готуємо каву будь-яким зручним для вас способом з розрахунку на 300 мл води дві чайні ложки тонко змелених зерен. Розміщуємо в блендер одну столову ложку МСТ масла і близько 5 г вершкового масла. Туди ж наливаємо каву. Включаємо блендер і через півхвилини все готово. Смачного.

Поки Ви п'єте цей чудовий напій, спробую коротко підсумувати те, що Ви будете отримувати, випиваючи, скажімо, три чашки в день такої кави. Перш за все масу калорій, які при цьому не переходять в жир, джерело чистої енергії для здорових клітин і якими ракові клітини скористатися не зможуть.

Необхідні нам насичені жирні кислоти, ненасичені омега-3,6 в ідеальному співвідношенні і чудову в усіх відношеннях сполучена лінолева кислота

Це все ви отримуєте від супутніх компонентів. А що дає саме кава крім згаданої на початку антиракової дії. Судячи з результатів тривалого дослідження за участю більше двох мільйонів дорослих людей найбільшим благонабувачем від регулярного споживання кави є печінка. Не тільки значно падає ймовірність захворіти на рак печінки, але також цирозом і різними формами гепатиту. Не кажучи вже про діабет другого типу або хвороби Альцгеймера і Паркінсона.

Смачного.

За матеріалами статті montreal15 з Livejournal


Ефективне лікування алкоголізму

Кодування. Еспераль. Виведення із запою.

Психотерапевтичне лікування. Підтримання в ремісії

Черкаси. Черкаська область

096-966-7318; (0472) 560076

 

Рак і pH. Чи є тут зв'язок?

07.01.18 22:14

рН и рак

Коротка відповідь- зв'язок  є.  Що означає pH -  міра активності (в дуже розведених розчинах вона еквівалентна концентрації) іонів водню в розчині, кількісно виражає його кислотність. Для чистої води pH дорівнює 7 (нейтральний розчин), все, що нижче 7, кислотні середовища, вище лужні. Оскільки наш організм, це водне середовище, вкрай важливо мати оптимальне значення pH.
Для щасливого життя бажано триматися поблизу біля чудової цифри сім.  pH крові величина досить постійна, коливається в дуже вузькому інтервалі  7.35-7.45.  Будь-яке відхилення від цього значення для людини просто згубне.
За дуже рідкісним винятком кислотно-лужний баланс сучасної людини сильно зрушений в кислотну сторону. Можна запропонувати  простий тест - купити лакмусовий папір і визначити pH сечі і слини. Якщо pH виявиться в районі 7, то цю статтю можна не читати. Людина в повному порядку. Але інтуїція підказує, що компанію такій людині можуть скласти одиниці. У більшості випадків буде зовсім інше значення, і добре якщо воно буде 6, 5 або навіть 4. Тут треба нагадати, що pH змінюється в інтервалі 1-14, але pH це логарифмічна шкала і при значенні 5 є стократне відхилення від норми. Якби організм не мав компенсаторних механізмів, то в світі б взагалі не було б розмов про перенаселення. Але людина створена природою з певним запасом міцності, але міцності обмеженій. Тому факту, що ми ще живі, сапієнс зобов'язаний і механізмам, що дозволяють скорегувати наслідки нашого способу життя і підтримувати оптимальний рівень pH.
Але безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, за все доводиться платити.

Спочатку не звертаємося до онкології, а розглядаємо тільки загальну шкоду для організму. Якщо при низькому значенні pH зробити аналіз сечі, то виявиться аномально високий вміст в ній кальцію і азоту. Кісткові тканини є основним і легкодоступним сховищем кальцію в організмі, і для нейтралізації надлишку кислоти він звідти і витягується. Цим справа не обмежується, крім кісток, страждають і м'язи. З тією ж метою, для нейтралізації кислоти, з м'язових тканин витягується амінокислота - глутамін,  що не тільки згубно відбивається на самих м'язах, але і погіршує метаболізм. Схуднути при цьому вже точно не вийде. Одночасно підвищується рівень кортизолу в крові, а це веде до жирових відкладень на животі (черевної жир). Це пряма кореляція з серцево-судинними захворюваннями, підвищенням апетиту і інтересу до цукру і простих вуглеводів. Власне, тут вже поряд  онкологія. Цукор нікому користі не приносить, а для ракових хворих повинен бути повністю виключений. Але перш ніж рухатися далі, спробуємо побачити причину дисбалансу.

Чому це відбувається, що ми не так робимо? Ніякого секрету тут немає. Все, що привноситься в організм ззовні і визначає його кислотно-лужний баланс. Перш за все це їжа. Але це далеко не все. Сюди ж входять ліки і навіть те, що адсорбується через шкіру. Наприклад, людина встала під гарячий душ з хлорованою водою і pH пішов вниз. Наша дієта вносить основний вклад в дисбаланс, але на цьому детально зупинятися не потрібно, оскільки досить набрати в інтернеті «pH продуктів» і, будь ласка, докладні таблиці, що показують ступінь кислотності або лужність всього того, що ми п'ємо або їмо.
Коротко - всі продукти тваринного походження та деякі інші, такі як вуглеводи, алкоголь, сигарети, чай, кава - все це знижує pH.  З іншого боку – овочі, фрукти і особливо зелень, тільки вони можуть зрушити баланс в потрібну сторону. Окремі пункти таблиці можуть викликати подив і навіть недовіру. Наприклад, вживання лимона не підвищує кислотність, а дуже сильно її знижує, а ось свинина, яку кислою ніяк не назвеш, відноситься до найбільш кислототворних продуктів. Іншими словами, вихідний pH продукту ніяк не пов'язаний з тим, який він на смак. Важливим є не його власний pH, а які сполуки утворюються в результаті переробки продукту на субстанції. Чи мають вони кислотний радикал або лужний. Не можна не сказати про прямий вплив стресу на кислотний зсув. При нашому житті з перевтомою, негативними емоціями,  його мало кому вдається уникнути.
Тепер, власне, про онкологію. Переважна більшість фахівців сходяться на тому , що низька величина pH провокує розвиток ракового процесу. Трохи пригадаємо про способи отримання енергії нашими клітинами. Два основних способи - аеробний (отримання енергії за рахунок окислення глюкози киснем) і анаеробний (виділення енергії за рахунок ферментації глюкози за відсутності кисню). Аеробний процес-основний спосіб отримання енергії здоровими клітинами, але в певних умовах, коли енергії не вистачає, наприклад, коли м'язи відчувають незвично інтенсивне навантаження, включається анаеробний процес. З таким вмиканням ми стикаємося часто - коли біжимо, дихання не вистачає, потім стає легше, включилося анаеробне дихання. А які наслідки для організму, так, в загальному то, ніяких. Ферментація глюкози при анаеробної диханні супроводжується виділенням молочної і піровиноградної кислоти. До речі, ми це відчуваємо. Якщо переробили, то отримуємо неприємні відчуття в м'язах. Але, як правило, все це швидко проходить, організм їх швидко утилізує.

Зовсім інша історія з раковими клітинами, для яких анаеробне дихання є основним і постійним. Тут є кілька факторів. Отримання енергії за рахунок ферментації це вкрай неефективний процес і його неефективність компенсується аномально великим (в 15-18 разів більше, ніж це роблять нормальні клітини) споживанням глюкози, це з одного боку, а з іншого, пухлина швидко і необмежено зростає, тобто її метаболізм непорівнянний з метаболізмом здорових тканин. Іншими словами, організм просто не в змозі утилізувати це масивне кислотне вкидання і навколо пухлини утворюється хмара органічних кислот. Це ідеальне середовище як для ракового процесу, так і для проникнення пухлини в навколишні здорові тканини.

Як бачимо зв'язок pH з розвитком раку досить прозорий, не варто лити воду на млин ракового процесу. Тому, зовсім не випадково, що в багатьох успішних альтернативних протоколах виключаються продукти, що знижують pH.

І на цьому можна було б поставити крапку, якби не існували цікаві випадки ракової терапії,  в основі якої лежить різке підвищення pH. Але необхідно сказати , що клінічних випробувань за цією методикою немає, і немає якихось солідних, документованих результатів, як у лікарів Будвіга,  Гонзалеса,  Герцена і ін. (Можливо ще мало і погано дивився)

Але що тут приваблює - ясна ідея, проста процедура і практично відсутність побічних ефектів. Ідея, дійсно, дуже проста, якщо ракова пухлина процвітає в кислотному середовищі, то потрібно поміняти їй навколишнє середовище, зробити його лужним, тобто різко підвищити pH. На думку багатьох експертів, якщо вдасться досить сильно підвищити pH прилеглого до пухлини середовища, то це виявиться достатнім для переходу її в режим "голодування", зупинки її зростання і навіть загибелі. Багато хто посилається на результати дослідження з мишами, у яких була індукована пухлина молочної залози (Cancer Research, 2009).  Виявилося, що просте введення бікарбонату соди підвищує pH і запобігає появі метастазів, зменшує трафік ракових клітин через лімфатичні вузли і блокує участь печінки в цьому трафіку. Більш того, групою дослідників (journal, BMC Cancer, 2011) показано, що бікарбонат соди незрівнянно більш ефективний в цьому, ніж синтетичний препарату Dichloroacetate, що вводиться з тієї ж метою -підвищити pH.

Зрозуміло, що різкого підвищення pH однією дієтою не досягнеш, потрібні кардинальні кроки. В якості такого засобу, вже досить давно, пропонують використовувати хлориду цезію, за різними даними його ефективність оцінюється в районі 50%, але це в цілому не зовсім проста і досить тривала процедура, рік і більше. Набагато цікавіше пропозиція використовувати бікарбонат натрію, тобто просто кажучи, харчову соду в суміші з кленовим сиропом або ще краще з blackstrap molasses (чорна в'язка патока- кінцевий побічний продукт при рафінуванні цукру). Хоча на сайтах альтернативної медицини ця терапія пропонується не перший рік, але по справжньому вона виявилася в центрі уваги і отримала широке висвітлення в пресі після оприлюднення одного випадку. Випадок дійсно вражаючий. По-перше, підтверджений документально.

У 2009 році журнал Natural News розмістив історію одного такого Vernon Johnston, у якого, по нещастю, виявився рак простати IV стадії з метастазами в кістки. Прогноз поганий, йому лікарі на все про все відвели всього рік. Було це в 2008 році, а вже через рік цей журнал  розповів здивованій публіці, що наш герой повністю звільнився від ракового тягаря, ніяких метастазів і PCA (простатспецифічний антиген), як у немовляти. І все це без хімії, радіації і гормональної терапії. Все що він робив - пив просту воду з розведеною в ній харчовою содою і blackstrap molasses (в'язкий продукт, отриманий в результаті переробки цукрової тростини або цукрових буряків в цукор). Більш того, той же журнал, через п'ять років повідомляє, що ця людина перебуває в повному здоров'ї і ніяких проблем з простатою не має.

Опис його методики часу не займе. День перший-по одній чайній ложці харчової соди і blackstrap molasses на склянку води і так три дні, після чого pH його слини 7, а сечі 7.5. На п'ятий день він приймав цей розчин вже два рази, а з 6 дня по 10 збільшив дозу-два рази на день, але не по одній, а по дві ложки соди і blackstrap molasses. В результаті його pH виріс до 8.5 і при цьому, єдиним побічним ефектом був невеликий головний біль і пітливість. Кінець історії, оскільки наступний день збігся з проходженням тестів. PCA знизився з 22 до 0.1, а СКАН не виявив метастазів в кістках.

Заради справедливості треба сказати, що содова методика була заключним етапом, він уже до цього став на стежку здоров'я, як він цю стежку розумів. Дієта, що підвищує pH, головним чином овочі і фрукти, добавки мінералів і вітамінів, а також дихальні вправи, нічого особливого, все це є в будь-якому з перерахованих вище протоколів.

Як до всього цього ставиться. Перш за все це зовсім не поодинокий випадок. Просто він має унікальний вражаючий результат.Є відомі фахівці, наприклад, Dr. Mark Sircus, який вже давно практикує цю методику, не завжди, правда, з таким результатом. Але тут можна сказати,  що кожен хворий з одним і тим же діагнозом є по своєму унікальним, а додаткова унікальність Vernon Johnston полягає ще й в тому, що вже на такий пізній термінальній стадії, він уникнув знайомства з ортодоксальної медициною. Таке в Америці рідко зустрічається. І, останнє, за словами того ж Dr. Mark Sircus, бікарбонат соди рутинно застосовується в поєднанні з хіміотерапією для захисту життєвих органів від хімічної отрути. Він стверджує, що всі "хімо" пацієнти без цього просто б померли.

Матеріал запозичений і незначно перероблений у montreal15, який публікується в Livejournal

Ефективне лікування алкоголізму

Черкаси. Черкаська область

096-966-7318

 

Історія. Єрусалим - місто Давида

06.01.18 23:45

Згідно зі Старим Заповітом, близько 1000 року до нашої ери ізраїльський цар Давид захопив місто, яке доти населяли євусити. Відтак Давид переніс сюди власну резиденцію і зробив з Єрусалима релігійний центр свого царства. За Біблією, син та наступник Давида - цар Соломон - спорудив перший Храм для Ягве, Бога Ізраїлевого. Відтоді Єрусалим став центром юдаїзму.

Перше руйнування

Вавилонський цар Навуходоносор ІІ захоплював Єрусалим у 597 та 586 рр. до нашої ери. Першого разу вавилонський правитель взяв у полон царя Єгояхіма разом із юдейською елітою, військовими та ремісниками, а другого - вщент зруйнував місто й Храм. Після того, як Вавилон захопив перський цар Кір ІІ, юдеям дозволили повернутись на батьківщину та відбудувати Храм.

Римське та візантійське панування

Починаючи з 63 року до н.е. Єрусалим перебуває під пануванням Рима. Місцеве населення протестує, що має наслідком Юдейську війну, розпочату у 66 році н.е. Чотири роки по тому війна завершується перемогою Рима і другим зруйнуванням Єрусалима та Храму римлянами. Епоха римського та візантійського панування в регіоні триває близько 700 років.

Завоювання арабами

Арабські війська, що вдерлися на землі візантійців, увійшли і в Палестину. За наказом халіфа Омара загони арабів 637 року оточили та захопили Єрусалим. Це стало початком мусульманського панування, під час якого регіон потрапляв під контроль різних мусульманських правителів. Місто часто переживало облоги та переходило з рук в руки.

0066_2017.02.19_Иерусалим_

Епоха Хрестових походів

Християнський світ відчував дедалі більшу загрозу з боку турків-сельджуків, чиє правління розпочалося 1070 року. Тож Папа Урбан ІІ закликав до Хрестового походу. Впродовж майже 200 років європейці провели п'ять Хрестових походів саме з метою захопити Єрусалим. Іноді це вдавалося. Але 1244 року хрестоносці остаточно втратили контроль над містом, і воно знову перейшло під контроль мусульман.

Османи та британці

Після завоювання у XVI столітті турками-османами Єгипту та Аравії Єрусалим став адміністративним центром османської провінції. Перші десятиліття османського панування принесли місту значний економічний підйом. Після перемоги британців над турками 1917 року Палестина та Єрусалим перейшли під контроль Великобританії.

Розділене місто

Після Другої світової війни британці відмовилися від мандата над Палестиною. ООН проголосувала за поділ територій таким чином, щоб дати батьківщину тим, хто вижив під час Голокосту. Одразу після цього деякі арабські країни оголосили Ізраїлю війну. До 1967 року місто було розділене на ізраїльську західну та йорданську східну частини.

Східний Єрусалим знову переходить до Ізраїлю

1967 року Ізраїль перемагає у Шестиденній війні проти Єгипту, Йорданії та Сирії. Ізраїльські війська захопили Сінайський півострів, Сектор Гази, Західний берег річки Йордан, Голанські висоти та Східний Єрусалим. Вперше з 1949 року ізраїльтяни знову отримали доступ до Стіни плачу. Офіційно Східний Єрусалим спочатку не анексували, а лише адміністративно інтегрували.

0069_2017.02.19_Стена плача

Мусульмани можуть і надалі відвідувати свої святині

Відтоді влада Ізраїлю не забороняла мусульманам відвідувати розташовані в цьому місті мусульманські святі місця, зокрема мечеть Аль-Акса - третьої за значенням святині ісламу. Храмова гора має автономну мусульманську адміністрацію. Мусульмани можуть заходити на Храмову гору та в мечеть Аль-Акса й молитися тут.

Остаточний статус і досі не визначений

Єрусалим і досі вважається перешкодою на шляху до миру між Ізраїлем та Палестиною. 1980 року Ізраїль оголосив усе місто своєю "вічною та неподільною столицею". Після того, як 1988 року Йорданія відмовилася від своїх претензій на Західний берег річки Йордан та Східний Єрусалим, було проголошено Палестинську державу. І ця держава претендує на Східний Єрусалим як свою столицю, принаймні теоретичну.

Автори: Інес Айзеле, Валерій Сааков

Эффективное лечение алкоголизма

Кодирование. Эспераль. Медикаментозное лечение

Психотерапия. Выведение из запоя

Черкассы. Черкасская область

096-966-7318; (0472) 560076





 


Страница 2 из 33