Мой блог

Історичні відомості про вплив електрики на здоров'я

12.07.17 22:23

134_2013.08.23_Панели

Эффективное лечение алкоголизма

Черкассы. Черкасская область

096-966-7318; (0472) 56-00-76

До приручення Едісоном електроенергії, єдиними джерелами електромагнітного поля (ЕМП) для людей було статичне магнітне поле Землі і промені з космічного простору. Без цього поля живі істоти на планеті не могли б вижити. А як  щодо інших джерел електромагнітного поля?
Електрифікація планети принесла затишок в наші будинки. Але згідно діалектичним законам, за це необхідно платити.

Доктор медичних наук Самуель Мільхем (Samuel Milham) став першим вченим, який намагається попередити людство про існування зв'язку між електромагнітними полями і хворобами цивілізації (рак, серцево-судинні захворювання та цукровий діабет). Доктор Мільхем  досліджував сотні екологічних і професійних захворювань і опублікував десятки робіт. Він вважає, що «війна з раком» терпить фіаско, тому що люди залишили поза увагою ключовий канцероген.

У своїй книзі «Брудна електрика: електрифікація та хвороби цивілізації» він вказує причини високої захворюваності і смертності. Головними винуватцями Самуель Мільхем називає брудну електрику і всюдисущі електромагнітні поля від радіочастотного випромінювання стільникових телефонів і веж, наземних антен, систем широкосмугового доступу в Інтернет Wi-Fi і Wi-Max, ліній електропередач, головних розподільних щитів і звичайних побутових електронних пристроїв.

Очевидно, що існує сильний негативний стимул до цього типу інформації. Цікаво те, що коли Мілхем зробив свій первісний аналіз і історичний огляд, він виявив сильну кореляцію між електрифікацією і смертністю від раку, включаючи рак молочної залози жінок і лейкемію у жінок, - і ці дані датуються 1900 роками!

До початку століття у більшості великих міст світу була електрика, а в багатьох сільських районах його ще не було до середини 50-х років. Таким чином, півстоліття існували дві великих категорії населення Сполучених Штатів, охоплених системою запису смертей і народжень. Одна група населення зазнавала вплив електрики, а інша - ні. Якщо порівняти ці дві групи, можна виявити деякі дійсно дивовижні відмінності в статистиці природного руху населення.

«На рубежі століть, якщо ви жили в Нью-Йорку або у більшості інших міст країни, середня тривалість життя була низькою - 50 років. Якщо ви були менонітом і не використовували електрику, або якщо ви жили в сільській місцевості Міссісіпі або в штаті Нью-Йорк, ваша тривалість життя була б близько 70 років.

До 1930-х років минулого століття... смертність від раку міських мешканців була на 50-80 відсотків вище, ніж смертність від раку в сільських районах. Цього достатньо, щоб підірвати розум. Це внутрішньо несуперечливо.

Головний канцероген

Про небезпеку електромагнітних полів знали ще з часів Другої світової війни. Оператори радіолокаційних станцій часто скаржилися на симптоми, які ми в даний час пов'язуємо з синдромом електричної гіперчутливості. Поступово нові дані про згубний вплив електромагнітних полів стали рости як гриби після дощу.

У 1956 році в Австралії, з приходом телебачення, вчені виявили швидке зростання раку у людей, що жили біля телевеж. У 1998 році дослідники з Національного інституту раку повідомили, що ризик розвитку лейкозів був значно вище у дітей, матері яких застосовували електричні ковдри під час вагітності, і у дітей, які використовували фен, відео-ігри або часто перебували поблизу телевізора.

У 2007 році робоча група престижних вчених і діячів в галузі охорони здоров'я з США, Швеції, Данії, Австрії та Китаю випустила 650-сторінкову доповідь, посилаючись більш ніж на 2 000 досліджень, які довели шкідливі ефекти електромагнітного поля.

Виявилося, що тривала дія випромінювання навіть низького рівня (як у мобільних телефонів) може викликати різні ракові захворювання, погіршити імунітет, сприяти розвитку хвороби Альцгеймера і деменції, хвороб серця і багатьох інших.

Як відбувається електромагнітне забруднення?

Не фахівцеві досить важко зрозуміти всі тонкощі і таємниці електрики. Але ми спробуємо пояснити це простою мовою. Уявіть собі магніт. Як відомо, протилежні заряди притягуються, а однойменні заряди відштовхуються. При зміні різнойменних потенціалів електрони в нашому тілі рухаються то в один бік, то в іншу. Ця зміна потенціалів відбувається тисячу разів в секунду, тому електрони в нашому тілі коливаються в такт цьому ритму.
Всі клітини нашого тіла використовують електричні сигнали, щоб обмінюватися інформацією. Чужорідне інтенсивне електромагнітне поле вносить хаос у міжклітинну взаємодію і призводить до різних проблем. Наприклад, клітини підшлункової залози виділяють  інсулін в позаурочний час, а імунна реакція в ключовий момент може бути подавлена ​​неправильним сигналом.
Кожна клітина, тканина і орган організму передають інформацію через електричні струми. Якщо «брудна електрика» або електромагнітні поля завдають перешкоди, виникають різноманітні проблеми. Тому симптоми впливу «брудної електрики» можуть включати порушення сну, м'язові і суглобові болі, фізичне і психічне виснаження, мігрень, нудоту, втрату розумових здібностей, дратівливість, оніміння і поколювання, високу температуру та інші.

 

Сучасні раби

12.07.17 20:41

НЕПАЛ_мини

Ефективне лікування алкоголізму

Кодування. Виведення із запою

Пролонговані антиалкогольні препарати

(0472) 56-00-76; (096) 966-7318

Черкаси. Черкаська область

1. Економічний примус рабів до постійної роботи. Сучасний раб змушений працювати без зупинки до смерті, тому що коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їжу за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія також є великою фікцією, тому що раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло і їжу, і у нього не залишається вільних грошей.
2. Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав'язуються рабу за допомогою телереклами, піару, розташування товарів в певних місцях магазину. Сучасний раб залучений в нескінченну гонку за «новинками», а для цього змушений постійно працювати.
3. Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система, за  «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу через механізм «позичкового відсотка».
З кожним днем ​​сучасний раб повинен все більше і більше, тому що сучасний раб для того, щоб розрахуватися з процентним кредитом, бере новий кредит, не віддавши старий, створюючи піраміду боргів. Борг, постійно висить над сучасним рабом, добре стимулює його до роботи навіть за мізерну плату.
4. Четвертим механізмом змусити сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника є міф про державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдодержаву, тому що гроші раба надходять в кишеню рабовласників, а поняття держави використовується, щоб затуманити мізки рабів, щоб раби не задавали зайвих запитань типу: чому раби працюють все життя і залишаються завжди бідними? І чому раби не мають частки прибутку? І кому конкретно перераховуються гроші, виплачені рабами у вигляді податків?
5. П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції або дефолтів, які періодично штучно влаштовуються, які не дозволяють громадянам економічно розвиватися, а розорившись, заново починати свою справу з нуля. Зростання цін при відсутності росту зарплати раба забезпечує приховане непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб убожіє все більше і більше.
6. Шостий прихований механізм змусити раба безкоштовно працювати - позбавити раба коштів на переїзд і покупку нерухомості в іншому місті або іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на одному містоутворюючому підприємстві  та «терпіти» кабальні умови, тому що інших умов у рабів просто немає і втекти рабам нема на що і нікуди.
7. Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, який виробив раб. І частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю контролю рабів над додатковою вартістю, яку рабовласник забирає собі.
8. Для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, не вимагали віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами, прапрадід і т.д. існує замовчування фактів розграбування рабовласниками ресурсів, які були створені численними поколіннями рабів протягом тисячолітньої історії.

 

Дозволений в усьому світі наркотик

09.07.17 21:27

Бургер

Эффективное лечение алкоголизма

Черкассы. Черкасская область

(0472) 56-00-76

Роберт Ластіг, професор Університету Каліфорнії в Сан-Франциско, напевно, найпопулярніший американський лікар після легендарного доктора Хауса (і, на відміну від останнього, цілком справжній). Його першу популярну лекцію під назвою «Цукор: гірка правда» на YouTube подивилися більше чотирьох мільйонів (!) людей, другу лекцію, «Жирний шанс: фруктоза 2.0», подивилися понад чверть мільйона разів.

У «Жирному шансі» Ластіг розповідає, чому знежирені продукти і книги про здорове харчування провокують ожиріння і яку роль в цьому грають гравці харчової індустрії. Цього року університетські колеги Ластіг опублікували масштабний аналіз ринку продуктів харчування, в якому можна знайти відповіді на питання, що насправді лежить в основі епідемії цукрового діабету і ожиріння.

Сам Ластіг доводить, що сучасні уявлення про здоров'я і здорове харчування побудовані на помилкових ідеях і шкідливих законах, які часто лобіюють харчовики. Кожну думку професор Ластіг доводить за допомогою даних масштабних національних і міжнародних досліджень.

Проблема планетарного масштабу

У світі на 30 відсотків більше людей з ожирінням, ніж тих, що голодують. П'ять відсотків населення планети (366 мільйонів чоловік) вже хворі на цукровий діабет, особливо стрімке зростання епідемії відбувається в останні 15 років. Рівень дитячого ожиріння зростає особливо швидко. Це відбувається в США і Японії,  і в усіх країнах, що розвиваються.
Лікування діабету в 2012 році обійшлося американському бюджету в $ 245 млрд - ця сума зросла на 41 відсоток всього за п'ять років. До 2030 року майже половина американців (42 відсотки) будуть страждати на ожиріння. На лікування ускладнень або наслідків метаболічного синдрому йде три чверті всього бюджету охорони здоров'я. Якби вдалося хоча б уповільнити епідемію діабету, не знадобилися б ані реформа охорони здоров'я, ані секвестр бюджету.
Метаболічний синдром - проблема не тільки повних людей. Метаболічний синдром - це нездоровий обмін речовин, що призводить до смертельних захворювань на кшталт інфаркту, діабету і навіть раку. Він зустрічається  не тільки у людей із зайвою вагою:  у 40 з 70 відсотків людей з нормальною вагою лікарі діагностують метаболічні порушення, характерні для ожиріння. Тобто якщо людина не виглядає повним, це зовсім не означає, що у нього немає хвороб, характерних для товстунів.

Що призводить до ожиріння: головний міф

Закон збереження енергії говорить, що всі калорії (енергія), які ми споживаємо, необхідно витратити, в іншому випадку вони будуть запасатися в організмі у вигляді жиру. Здоровий глузд підказує -  щоб бути здоровим «їсти треба менше», а рухатися - більше. З усього цього випливає головний помилковий висновок: ви або менше їжте, або більше витрачайте, а якщо ви цього не робите, ніхто вам не винен. Вся відповідальність лягає на людину, тобто споживача, тобто потерпілого.
Проти такого підходу Ластіг веде багаторічну священну війну.
По-перше, не всі калорії однаково корисні, з різної їжі вони засвоюються і запасаються по-різному. У цьому сенсі солодка їжа набагато більш небезпечна, ніж жирна.
По-друге, доведено, що фізичні навантаження майже не допомагають схуднути. Звичайно, фізичні навантаження допомагають набрати м'язову масу і взагалі корисні для здоров'я, але вони не змінюють або майже не змінюють цифру на вагах.

По-третє, не весь жир однаково шкідливий для здоров'я: підшкірний жир не провокує проблем з обміном речовин і не підвищує ризик небезпечних захворювань. Можливо, так званий целюліт, виглядає не дуже, але шкоди здоров'ю від нього точно немає. У свою чергу, вісцеральний (нутряний) жир, може зовсім не бути помітний неозброєним оком, але саме він огортає серце, печінку та інші життєво важливі органи, і саме він є реальною загрозою.
Люди стали більше їсти. Середня калорійність бургера зросла втричі за останні 25 років -  з 210 ккал до 618 ккал. Чоловіки сьогодні в середньому з'їдають в день на 187 ккал більше, ніж 25 років тому, жінки - на 335 ккал, а хлопчики-підлітки - на 275 ккал. Але чому? Людина схильна до переїдання не через загальну розбещеність, а внаслідок важких біохімічних порушень, до яких, в свою чергу, призводить тиск навколишнього світу.

Дозволений в усьому світі наркотик

Популярна література про здорове харчування вчить нас, що фастфуд шкідливий, тому що в ньому багато солі, жиру і цукру. Насправді в мозку просто немає механізмів звикання до жиру або солі, а ось  цукор працює за тим же принципом, що й наркотики. Більш того, система нагороди в мозку влаштована таким чином, що звикання до одного наркотику одночасно приводить до звикання і до інших, яких він в житті не бачив, але які запускають ті ж біохімічні процеси. Висновок: людина, привчена з дитинства до солодкого, вже схильна до алкоголізму і наркоманії.
Проте, сьогодні солодкі напої рекламуються як корисні і здорові, «глюкоза необхідна мозку», а в «легких» продуктах відсутність жиру щедро компенсується цукром. Цукор використовується для карамелізації і підфарбовування навіть тієї їжі, яка не передбачає солодкого смаку (смажене м'ясо, наприклад). Тому споживання фруктози за півстоліття зросла в п'ять разів.
У рейтингу продуктів, які викликають ожиріння, перші два місця займають чіпси і картопля фрі. Серед напоїв з великим відривом лідирують підсолоджені лимонади, газована вода і соки.
Якщо подивитися на карту США, то видно чітка кореляція між рівнем ожиріння в різних штатах, рівнем цукрового діабету, серцево-судинних захворювань і - увага - споживанням солодкої газованої води на душу населення.

Світове споживання цукру і цукрових культур зросло втричі за останні 50 років. Тут лідирує Бразилія, в минулому бідна країна, яка виробляла на експорт цукор, який більшості місцевого населення був не по кишені. У XX столітті цукор подешевшав, Бразилія розбагатіла і стала лідером вже серед споживачів.

Якщо подивитися на світове поширення діабету, то найбільші проблеми з цією хворобою навіть не у Північної Америки, а у Саудівській Аравії, Кувейту, Катару, ОАЕ і Малайзії.
Чому там найбільше діабетиків? Справа в кліматі і культурі: з одного боку, жарко, з іншого - заборонений алкоголь. Відповідно, всі п'ють холодний солодкий лимонад. У певному сенсі алкоголь безпечніший за лимонад, тому що у кожної людини є межа споживання спиртного (більше якого людина не може випити), але газовану воду можна пити літрами.
Вчені з UCSF проаналізували дані Всесвітньої продовольчої організації, Міжнародної федерації діабету і Світового банку по 204 країнам, щоб скласти повну картину економіки харчування і діабету.
Всього за сім років, з 2000 по 2007 рік, рівень діабету в світі виріс з 5,5 до 7 відсотків. З усього різноманіття факторів безпосередню роль грає цукор і інша багата вуглеводами їжа. Калорійність, що цікаво, сама по собі не так важлива: якщо з'їдати в день на 150 кілокалорій більше, то ймовірність цукрового діабету зростає всього на 0,1 відсотка. Однак якщо ці 150 кілокалорій ви добираєте за допомогою солодкої газованої води, ймовірність заробити хворобу виростає в 11 разів. Близько чверті всіх випадків діабету в світі викликані не спадковістю, що не абстрактним неправильним харчуванням або переїданням, а цілком і виключно цукром. Висновок: щоб зупинити епідемію діабету, досить лише обмежити споживання цукру, як обмежується доступ до будь-яких інших наркотиків.

Наркоманія - двигун торгівлі

Звідки сучасна людина отримує цукор? Близько третини ми випиваємо з солодкими напоями, шосту частину з'їдаємо в десертах, а близько половини цукру ховається в їжі, яка не зобов'язана бути солодкою, - в соусах, хлібі, макаронах і майже в усій промисловій їжі. У 1990 році американська харчова індустрія пролобіювала нові правила FDA (Американської комісії з контролю за продуктами і ліками), за якими виробники не зобов'язані писати на упаковці кількість доданого цукру. Компанії мотивують це тим, що так вони розкривали б рецептуру, тобто секрет фірми. До сих пір закон (і в Росії теж) дозволяє не вказувати кількість доданого цукру. 80 відсотків продуктів, які продаються в супермаркетах, містять доданий цукор. Цукор - це двигун торгівлі. Оскільки цукор володіє наркотичним ефектом, він змушує нас купувати і їсти більше.
За останні 30 років середній споживач став витрачати помітно (на 5-10 відсотків) менше грошей на м'ясо і молочну продукцію і вдвічі збільшив свої витрати на напівфабрикати (processed food) і солодощі.
Нечисленні компанії, акції і доходи яких продовжували зростати, незважаючи на кризу 2008 року, - це McDonalds, Coca-Cola, Pepsi. Тому що у них є формула успіху, яка дозволяє їм продавати з кожним роком все більше. І звичайна людина просто беззахисна, оскільки не уявляє собі, наскільки глибоко він підсаджений на цукор. А уряд навіть в розвинених країнах не робить нічого, щоб обмежити цукрову наркоманію і стрімко зростаючу епідемію пов'язаних з нею хвороб.

econet.ru

 


Страница 2 из 28